Riool inspectie & detectie

Direct contact opnemen 06-49002133

Riool inspectie, een vak apart ! De tijd staat niet stil. Waar men nog niet zo heel lang geleden, tuinen, terrassen en vloeren moest openbreken voor het opsporen van een gebrek aan de riolering, wat overigens vaak met een enorme ravage gepaard ging, is men nu in staat met geavanceerde apparatuur obstructie’s op te sporen en ter plekke te herstellen.

Zit u regelmatig met een afvoer verstopping, dan is riool reiniging misschien niet meer afdoende. Door het uit laten voeren van een camera-inspectie komt u te weten waarom deze afvoer telkens verstopt raakt en kunt u het probleem laten aanpakken.

Riool dectectie
Door gebruik te maken van zend- en grootinspectieontvangsttechniek zijn wij in staat uw rioolstelsel nauwkeurig in kaart te brengen. Doorgaans bespaart dit een hoop graaf-, hak- en breekwerk. In de praktijk komt het nogal eens voor dat een tekening ontbreekt of (helaas) niet klopt. Een normale riool verstopping kan over het algemeen zonder deze attributen worden opgelost, maar wat als er een obstructie in uw afvoer zit. En nog erger, als deze opgesloten ligt onder uw mooie betegelde betonvloer.

Er zijn bedrijven die dit karwei graag voor u, gewapend met een sloophamer, willen opknappen. Om dan nog maar niet te spreken over de hieraan verbonden kosten. In dit toch al schrijnende geval, zou het een mooie zaak zijn als u een indicatie krijgt waar de genoemde obstructie zich bevindt en ook nog eens kon zien op welke diepte deze ongeveer zit.

Opname camerabeelden
Van de gemaakte camerabeelden kunnen wij indien gewenst de opnames voor u op een USB-Stick zetten. Makkelijk voor als u tijdens de werkzaamheden nog eens terug wilt kijken, of indien noodzakelijk voor een verzekerings afhandeling.

Kosten en overlast blijven beperkt
De reparatiewerkzaamheden worden tot een minimum beperkt, uw vloer wordt niet willekeurig opengebroken en niet onbelangrijk….uw kosten blijven beperkt!

Rioolservice Oss, Rioolservice Berghem, Verstopping Oss, Verstopping Berghem, Riool verstopt Oss, Riool verstopt Berghem, Snel ontstoppen.