Put laten reinigen

Direct contact opnemen 06-49002133

Kolken en putten zijn een lang leven beschoren, vermits ze in optimale staat worden gehouden. Niet alleen het leegzuigen volstaat. In de loop der tijd zullen allerlei ongerechtigheden zich afzetten tegen de putwand. Dit kan op de lange duur het materiaal aantasten.

Bij het put reinigen worden door ons, bij het leegzuigen (bijvoorbeeld van een vetput), de aansluitleidingen doorgespoten onder hogewaterdruk. De putwanden en bodem worden op dezelfde manier behandeld. Op deze manier blijven putbekledingen en coatings onaangetast.

U ziet het al gebeuren: Uw put moet worden geledigd terwijl u pas uw oprit heeft vernieuwd. Het laatste waar u op zit te wachten is een groot bakbeest van een vrachtwagen die vrolijk uw tegels of klinkers uit hun verband rukt om bij uw (vet)put te komen.

Geen nood: Voor deze gevallen zetten wij zodanig licht materiaal in, dat zowel uw tuin of bestrating keurig in takt blijven. Ook is deze unit uitermate geschikt voor het bereiken van kleinere ruimtes en parkeer kelders.

Zit uw put verstopt, en is uw put reinigen de enige optie? Dan is dit vaak te verhelpen met ons riool reinigings apparatuur.

Natuurlijk kunnen wij voor u onze service voor andere doeleinden aanbieden. Denkt u dan eens aan het legen en reinigen van uw vijver. Na verloop van jaren kunnen er slib en algen zich op de bodem ophopen. Om deze met de hand te legen is vaak een tijdrovende klus.

Ook hiermee staan wij dus graag voor u klaar.

Rioolservice Oss, Rioolservice Berghem, Verstopping Oss, Verstopping Berghem, Riool verstopt Oss, Riool verstopt Berghem, Snel ontstoppen.