Riool reparaties

Direct contact opnemen 06-49002133

Indien u te maken heeft gehad met veelvoudige klachten over terugkerende verstoppingen zult u ongetwijfeld wel eens het advies hebben gekregen om uw riolering te vernieuwen of een zware riool reparatie te moeten ondergaan. De kosten die hieraan zijn verbonden liegen er vaak niet om.

Maar is het wel nodig?
Wij zullen u een dergelijk (vaak ongegrond) riool reparatie advies niet zomaar geven. Dat een rioolstelsel verouderd is hoeft nog niet noodzakelijkerwijs te betekenen dat het dan ook niet goed kan functioneren.

Wc verstopt, gootsteen verstopt of doucheputje verstopt, etc. En heeft u met bovenstaande regelmatig problemen? Soms is een goed gelokaliseerde riool reiniging voldoende om het probleem te doen oplossen De verstoppingen kunnen vaak worden veroorzaakt door een obstructie in uw leidingsysteem, bijvoorbeeld een verzakking of een breuk.

In veel gevallen kan uw leiding na plaatselijke riool reparatie nog jaren goed functioneren. Een goed advies kan alleen worden gegeven als men een goed beeld heeft van het leidingverloop. Het is in uw belang dat de vernieuwing of reparatie uitsluitend daar worden aangepast waar het noodzakelijk is.

Mocht een reparatie niet direct mogelijk zijn. Of zullen de kosten, door eventuele hak- of breekwerkzaamheden te hoog worden, kunnen wij samen met u een plan op stellen voor het creeren van een omleiding van de riolering. Ook hiermee zijn wij u graag van dienst.

Rioolservice Oss, Rioolservice Berghem, Verstopping Oss, Verstopping Berghem, Riool verstopt Oss, Riool verstopt Berghem, Snel ontstoppen.