Last van stankoverlast

Direct contact opnemen 06-49002133

Stankoverlast kan op verschillende manieren worden opgespoord. Het is zaak om het in de juiste volgorde te doen. Vaak heeft het niet zoveel om handen, en blijkt de boosdoener een lekke sifon of een vergeten schrobputje te zijn waarover een mat of vloerbedekking ligt. Of bijvoorbeeld een afvoer welke niet meer wordt gebruikt.

Door verdamping in het waterslot wordt een open riool verbinding gecreëerd en de stank is een feit. In deze situatie zal het euvel vaak snel kunnen worden opgespoord zonder toepassing van de daarvoor ontwikkelde apparatuur. Wordt de stank veroorzaakt door een breuk in de riolering welke ligt opgesloten onder de grond, wordt het lastiger. Op de reuk afgaan werkt niet in alle gevallen daar de stank en de veroorzaker ver uit elkaar kunnen liggen.

Een verstopt riool kan ook stank veroorzaken. In veel gevallen is riool reiniging afdoende. Stank kan bijvoorbeeld ergens via een spouw of rooster de leefruimte binnendringen. Met behulp van een rookgenerator is het mogelijk de locatie te bepalen van de mogelijke lekkage. Er wordt een dichte mist via een afvoer de riolering in geblazen en zal vervolgens via een open verbinding in de buis naar buiten drijven. Hierdoor wordt als ware de rioollucht zichtbaar. En kan vervolgens het probleem worden aangepakt en eventueel een riool reparatie worden uitgevoerd.

Rioolservice Oss, Rioolservice Berghem, Verstopping Oss, Verstopping Berghem, Riool verstopt Oss, Riool verstopt Berghem, Snel ontstoppen.