Riool verstopt?

Direct contact opnemen 06-49002133

Een verstopping in uw rioolstelsel kan ontstaan door verschillende oorzaken. Het “even” doorspuiten van een afvoer, met de toezegging dat de zaak weer marcheert laten wij liever aan een ander over. Het lokaliseren van zand wijst in bijna alle gevallen op een obstructie in uw afvoer. Het doorspuiten onder hoge waterdruk zal het zand, echter niet de veroorzaker (de breuk), verwijderen. De breuk zal moeten worden gelocaliseerd c.q. gerepareerd.

Zeer hardnekkige riool verstoppingen, zoals cement of vet in uw leidingen of boomwortelingroei, wordt, als we er goed bij kunnen, door ons grondig en blijvend opgelost. En indien noodzakelijk vervangen we een gedeelte van de afvoerbuis.

Kortom, in uw belang zullen wij altijd onderzoeken of de door ons geleverde werkzaamheden voor u tot een afdoende oplossing zal resulteren en eventuele problemen in de toekomst tot een minimum beperkt zal blijven.

Rioolservice Oss, Rioolservice Berghem, Verstopping Oss, Verstopping Berghem, Riool verstopt Oss, Riool verstopt Berghem, Snel ontstoppen.